Jeg fik en salat i Marokkomed modne, men faste avocadoer blandet med friske og tørrede tomater. med smukke farver veksler med tæpper og sække fulde af kanel og helbredende urter
Ugensmenu . Det beskæftiger sig med fremtidens produkter, og det er glædeligt at soyaprotein nævnes som fremtidens mad, fordi det viser, at nogle ansvarlige er ved at blive klar over, at vi må skære ned for kødforbruget
Birthe Straarup udsendte før jul en bog med den titel – og jeg har allerede skrevet om den her. Hvis du vil afmelde abonnementet, så gå ind samme sted – og send desuden en mail til mig
W. e. k. n. d. s. t. å. r. f. o. ø. ,. g. h. i. u. m. æ. v. a. l. b. y. p. J. j. -. D. w. H. M. O. T. ". c. G. F. Q. A. L. S. B. (. 4. ). K. &. 1. 2. 8. 0. 5. 3. 6. %. x. V. Æ. R. g g
Denne uges hovedret, porretærte med kartoffelbund og rygeost, lavede jeg for nylig til min gamle veninde, Sonia – og det viste sig at være hendes livret
Ugensmenu. Ugens salat er temmelig vild. Svampen består af et mycelium af tynde hyfer, der er lange rørformede celler, som optager næring fra omgivelserne
Har du ikke en wok, går det også fint at bruge en sautergryde med låg. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th
og altsammen fra en svunden tid – men ak, kufferten er allerede fyldt op med krydderier. en kartoffelret med masala på programmet – den udgør denne ugesmenu på bloggen – og desuden den ret, der hedder thoran (meget findelte grøntsager med reven kokos), en tomatcurry, dal fry (stegte linser) og de brød, der hedder chapatti
I min nye madpakkebog bruger jeg lakridsrod som spyd til terninger af frisk frugt – og snart kommer der en rødbedesalat på bloggen med en lakridsdressing
I Danmark guffer vi gladeligt svinekød i os, vel vidende at det er pumpet fuld af antibiotika og at kødet måske kommer fra besætninger med den resistente MRSA-bakterie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.