1 dl
sojafløde eller anden fløde til med citronsaft, råsukker og salt
blandet grøn salat
2 spsk
kapers og bland dem med 1 fed presset hvidløg, 2 spsk frisk basilikum revet i små stykker, 25 g ristede pinjekerner, 5 spsk olivenolie og 2 spsk eddike, gerne riseddike eller frugteddike. Smag til med salt og friskkværnet peber.
1/2 dl
appelsinsaft med 1 spsk limesaft. Smag til med sød chilisovs og evt. en anelse frisk hakket chili.
Ugensmenu grove kerner. Det er så endt med ugens hovedret, vegetariske boller i karry. Derer stort set ingen ende på alle de spændende og anderledesmåder, man kan brugerester på
Og så ertapenaderne oven i købet på tilbud i denne uge i SuperBest til en flad tier. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifterher på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se nedenfor th
W. e. k. n. d. s. t. å. r. f. o. ø. ,. g. h. i. u. m. æ. v. a. l. b. y. p. J. j. -. D. w. H. M. O. T. ". c. G. F. Q. A. L. S. B. (. 4. ). K. &. 1. 2. 8. 0. 5. 3. 6. %. x. V. Æ. R. g g
Ugensmenu . Ugens porretærte er lavet til ære for Sonia. Denne uges hovedret, porretærte med kartoffelbund og rygeost, lavede jeg for nylig til min gamle veninde, Sonia – og det viste sig at være hendes livret
Ugensmenu. Ugens salat er temmelig vild. Dels kan svampene på den måde holde sig et par uger, dels får de en mere markant smag, der gør dem velegnede til at blande i salater af perlebyg, perlerug etc
Ugensmenu . Derforholder vi i denne uge pause fra de stærke orientalske retter og tager en tur til den danske underverden, lige dér hvor røddernehuserer
Ugensmenu . Derforer det tilladt at bruge alle slags grøntsager, pasta og bønner. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifterher på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th
erugensmenu. De små lakridssmagende frø, som gemmer sig i stjernens arme indgår i masalaen (krydderiblandingen), som er helt uundværlig i ugens carryret
Ugensmenu . De danske asparges er ikke helt klar endnu, men man kan købe fine tyske og italienske asparges nu, så det ER en mulighed at hapse et par grønne stængler til ugenslinsekarbonader
I næste uge har jeg forslag til et par italienske klassikere. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifterher på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th
I min nye madpakkebog bruger jeg lakridsrod som spyd til terninger af frisk frugt – og snart kommerder en rødbedesalat på bloggen med en lakridsdressing
Jeg har brugt quinoa i ugens hovedret, fordi quinoa er et fantastisk næringsmiddel, bl. Da jeg i sidste uge var i London, blev jeg fristet af disse habanerochili på markedet i den hippe bydel, Brixton, i den nordøstlige del af byen
Ugensmenu . Ugens salat er desuden med squash, peberfrugt, tranebær og valnødder. Denne uges kartoffeltærte er lagt sammen med spinat, løg, hvidløg og mozzareallaost til en slags lasagne – uden pastaplader ganske vist
Ugensmenu . Bruger man fuldkornspasta er det rigtig godt. pakke svinekød erinficeret. Jeg har selv været ude og lede, men det var lige efter det seneste regnvejr, og alle svampene have suget så meget til sig af vand, at de ikke var egnet til at spise
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.