itærter, i salater, i supper – og som her med fyld. Dressingen er med misoogmayonnaise, men man kan sagtens bruge en helt almindeligolie/citrondressing
Hvis du vil afmelde abonnementet, så gå ind samme sted – og send desuden en mailtilmig. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nyeopskrifter her på bloggen, så tilmelddigE-mail abonnementet, se nedenfor th
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. W. e. k. n. d. s. t. å. r. f. o. ø. ,. g. h. u
Ugens hovedret er den italienske ret, polenta, som består af en tyk grød af majs, der bredes ud og skæres ifirkanter eller stikkes ud til små runde “sole”
Så er jeg tilbageigen efter en rigtigdejligugei sommerhus med familien. På min maddag lavede jeg en rigtigdejligdejfri tærte med kyllingefarsogasparges
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.