Marinerede sild, krydrede julesild, karrysild,gravad laks, grønlandske rejer, fiskefilet med remoulade, hjertesalt med grillet rød peber, Antonius mørbrad med champignon a la creme, flæskesteg med rødkål, andelår confit, julemedister,skønne oste, fransk juletræstamme, ris a la Mande, julekonfekt, kaffe og te
Over de seneste måneder har jeg fået lavet flere undersøgelser af nakken, efter jeg i min seneste nerveledningsundersøgelse af armene fik at vide, at nervepåvirkningen kom fra nakken
Fjern gryden fra varmen og kom hakkede tomater, hakket persille samt tomatpure i. De seneste fem år har jeg brugt et par uger af min sommerferie på denne ø, hvor jeg arbejder for et dansk rejsebureau, Ruby Rejser
Da jeg var lille kørte vi ofte til Skagen og jeg har helt utroligt mange gode minderfra både regnfulde og stormende Sankt Hans aftener, men også smukke og rolige aftenstunder med bål, grill og sang
Jeg tager mig desværre ikke særlig tit tid til at lave et helt fra bunden, fordi det tager så forbandet lang tid, men denne gang skulle det altså gøres
Jeg håber, I kan lide min lille smagsprøve fra det veganske New York. Alt du ser på alle billederne er vegansk… ja, jeg føler næsten, jeg er nødt til at sige det, for det virker lidt urealistisk, når man kommer fra et land som Danmark, at der faktisk findes steder i denne verden, hvor der er så gode muligheder for at spise og leve dyrevenligt
Menuen til Bondemandens fødselsdagsfest lød – i al sin enkelhed - på hjemmelavet rejesalat, ribbenssteg fra den gode gris – med rødkål, en rød og mør roastbeef af egen avl, forskellige oste og den smeltende, lækre mandelmarengslagkage, jeg fortalte om i går
Hotelletsservicemindede butler, Ignacio ”Nacho” Anaya lavede derfor en lille snack til dem af, hvad han havde til rådighed i køkkenet – tortillas, cheddar ost og syltede jalapenos
Derudover har vi gjort brug af anbefalinger fra Politikken, samt af søgning på forskellige hashtags på Instagram – det er virkelig anbefalelsesværdigt og smart
Jeg har aldrig været på så flot et hotel før. 21/7 efter at have været 14 dage på Kreta – virkelig en dejlig tur, med et fantastisk hotel. Det tager 5 min. Lad dejen stå i ca 5 min. 2 minutter efter er vaflen klar (+- alt efter hvor varmt jernet er)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.