- du kan i morgen se, hvor mange kalorier du skal forbrænde for diverse julefristelser - og her skriver jeg lidt mere om det at nyde juleaftensdag - Følg med her
-. -. -. -. -. -. H. e. r. h. o. s. P. a. l. i. v. t. n. d. æ. g. m. f. å. O. k. j. D. y. V. u. p. ü. b. W. c. M. ,. R. J. ´. S. ø. Å. N. E. T. B. /. 2. 0. 1. 9
Der hvor jeg fortalte om den hyggelige dag i køkkenet med en masse bloggerpiger, hvor vi skulle lave leverpostejsmadder med eget twist OG en video-produktion
Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at dele på LinkedIn (Opens in new window)Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klik for at sende some-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window) Ingredienser
Det skal dufte lidtnødde-agtigt. Desuden er der chia frø i, og dem har jeg en del stående af, uden at vide lige hvad jeg skal bruge dem til(er ikke vil medchia-grøden)
bloggerne Månebarnet og Kærlighed & Kikærter, som står bag opfordringen/udfordringen, og hvis man liker deres Facebook-side, kan man få inspirationog opbakning hver dag gennem marts
Den næste tid vil bloggen derfor fra min side af bære præg af sunde opskrifter på middagsretter, forskellige juice og smoothies og andre alternativer til den lille sult
-) det synes vi andre også…. -) vi lavede ham her. Vi sluttede af medat bage en lækker æblepie (fra Arla) den er smækfyldt med smør og ihh hvor det smager – jeg justerede lidt på mængderne
Det var lige lidtom den sag herfra . Lidt viden jeg har lyst til, at dele med jer her på bloggen. Hvis man kan tåle det for sit blodsukker så sød medlidt honning – der trods alt er ret naturligt
-. -. -. -. P. å. m. a. n. d. g. f. y. l. e. r. b. o. 3. ,. i. k. j. s. t. v. w. J. ø. 2. p. h. I. ). S. æ. u. c. C. M. D. L. T. B. H. E. (. ". O. /. F. K. 1. 5. 9. V. ) g
Hvis man har en almindelig opskrift man gerne vil bage glutenfrit, kan det nemt være at den slet ikke fungerer med en type, men bliver helt perfekt, ogsom man kender den med en anden type mel
Kom et par skefulde dej i hver muffin-formog drys med mandelflager før de kommes i ovnen. Jeg fandt inspiration til opskriften gennem en sød bloggersom jeg også følger på instagram (rikkeogkejseren
Hjemmelavet sukkerdekorationerjeg fik den skører ide at lave små blomster, hjerter ogstjernersom jeg så kan bruge istedet for de købte sukker kugler osv
Om lige præcis det, bliver en udfordring for mig, i forhold til det her blog projekt, er jeg ikke i tvivl om, men det bliver forhåbentligt også en styrke, det at jeg altid er lidtkreativ, men dybest set, hvis man deler sine opskrifter, må man jo nok lære, at være lidt mere præcis og det, vil jeg gøre mit yderste, for at leve op til
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.