Påskelam. Den fik lov at stå et par timer, til den var tør i overfladen - under skarp bevogtning. ‘Se Påsken fra et lams synspunkt du-ah-uh…’ en Shubidua Revival Klon…
Lam er også påskemad i Italien, og du skal ikke snydes for vores lammekølle med gulerødder og oliven, som efterhånden er ved at være en påsketradition i familien
Forår spreder lethed, glæde og giver mig lyst til lam på menuen. Ingefær glaseret lammekølle med mandel tomatsalat1lammekølle1,5 kg3 kviste frisk rosmarin2 fed hvidløg1 glas ingefær marmelade (340gr)OlivenolieLæg lammekøllen i et ildfast fad. Sæt stegen i en 200 gr forvarmet ovn efter 45 minutter så tag stegen ud og pensl den med resten af ingefærmarmeladen og dryp med olivenolie. Steg i yderligere 45 minutter. Lad lammekøllen hvile i 10minutter før udskæring. Mandel tomatsalat200 gr mandler½ kg dadeltomater2 kviste mynte3 kviste bredbladet persille1 lille bundt purløg½ dl citronolivenolieTænd ovnen på 200 gr. Læg mandlerne i en bradepande og rist dem i 8-10minutter til de begynder at dufte. 1lammekølle1,5 kg
Læg låg på stegesoen og sæt den i ovnen. Rids lammekøllen med en skarp kniv, ca. Læg lammekøllen i og. Steg ved 150 grader i 4 ½ time. 14. Madopskrifter › Ingredienser › Kødretter › Lam › Lammekølle1lammekølle. saften fra 1/2 citron. 1 fennikel. 10 blommetomater (evt. Til 4 personer 1lammekølle 3 dl mørk øl (jeg brugte porter) saften fra 1/2 citron 3 fed hvidløg i små tern 4 kviste rosmarin 2 æbler i både 2 løg i både 1 fennikel 10 blommetomater (evt
Påsken er over os og det betyder at der skal lammekøllepå menuen. Vi holder alle fire påskeferie , hvor vi har tid i kalenderen til at være sammen med gode venner og familie
1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. V. i. h. a. v. d. e. g. æ. s. t. r. å. f. n. ,. o. u. k. l. m. j. p. w. ø. y. D. H. N. b. P. S. (. 4. ). 3. 2. 5. 0. /. -. 6. 8. L. F. O. R. c. T. M. 7. 9. è. B. K. A. n g
honning over køllen, inden der kommes låg på gryden og kom den i ovnen ca. Tag kødet op og pak det godt ind i sølvpapir, imens man laver en sauce ved at stavblende væden og grønsagerne, lammekøllen er tilberedt i
Det eneste man skal passe på er at der er tale en en masse små muskler så hvis man hiver og slider for meget i den risikerer man den falder fra hinanden, men ellers er det nemt nok
Læg lammekølen på ovnristen med en bageplade under som kan opsamle al fedten fra køllen. I dag var vi på besøg hos forældrene, hvor vi som sædvanligt bliver forkælet godt af mor med hendes dejlige kokkerier
Dryp lammekøllen med stegskyen flere gange undervejs. Tør lammekøllen med køkkenrulle. Skær små lommer i lammekøllen og put hvidløgsstykkerne ind i lommerne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.