Har du nogensinde smagt tørret mango. Jeg er ret vild med det og havde aldrig før tænkt på, at man da sagtens selv kan lave det – og oven i købet på en sundere og billigere måde, win win
Vi kender det vel alle, at vi køber en kasse nektariner eller ferskner, og inden de når at blive spist, er de blevet lidt kedelige, og der ligger en håndfuld runkne frugter tilbage
Som tilbehør vil jeg lave semi tørrede tomater, og disse kan jeg lave på forhånd. Tørres i ovnen ved 80 grader i 3-5 timer alt efter hvor tørre man ønsker dem
- SØDT -. Smagfulde tørrede bær og frugt. - SYRLIGT -. Spis de forskellige tørrede bær og stykker af frugt helt som de er, eller sammen med en blanding af nødder og kerner
Det fines noen matretter som man bare må bli fasinert av, og en god del av dem er engelske. Vanligvis er fasinasjonen også kombinert med en viss overaskelse over at koen kunne komme på å kombinere slike råvarer
Det er nemlig dejlig sødt, og de fleste føler sig sundere ved indtaget af de tørrede frugter, frem for hvis de indtog slik eller andre af julens søde fristelser
Skold, flå og udkerne nektarinerne og skær dem i små stykker. modne nektariner/ferskner500 g. Her er en super nem opskrift på en dejlig nektarin marmelade
En kammerat af mig har bygget et tørreskab, hvor han hele efteråret tørret frugt og svampe - så jeg tænkte - det gør jeg da, i mit gamle Voss komfur - og på radiatoren
Jeg er så småt begyndt juleforberedelserne, og har derfor været i gang med at lave tørrede appelsinskiver, så Helle og jeg har noget at pynte årets juledekorationer med
I dag kan du købe tørrede Brændenælder, som kapsler, the etc. Men de er også super sunde og helt sikkert noget jeg også skal eksperimentere med man er vel med på mad-moden
Snaskede og svampede kanelsnegle - uden tørre kanter (12 stk)Dej (fra Meyers kanelsnurrer - fordi der bare ikke findes nogen bedre kanelsnegle-dej)2,5 dl kold mælk25 g gær1 lille æg500 g hvedemel75 g sukker8 g salt6 g stødt kardemomme75 g smørKanelremonce150 g blødt smør50 g brun farin50 g sukker½ dl sirup1 spsk + ½ tsk kanel1 sammenpisket æg til penslingOpløs gæren i mælken
20 min (Jeg anbefaler et stegetermometer, kernetemperatur på 58-60 grader. Jeg anretter med bagte rodfrugter, semi tørrede tomater samt Thomas Rodes ”grillede skalotter” fra Bogen ”Stenalderkost”God Appetit og god påske 800 g
-)4 personerinspireret af Oscar Cadogan og Telma Jespersen fra "Køkkenrevolution for hele familien". 1 blomkål i små buketter1 rødløg i meget tynde skiver2 æbler i tynde både uden kernehus12 usvovlede tørrede abrikoser i tynde strimler20 mandler hakkede i flager2 spsk
Tilsæt havregryn, tørrede bær, farin, kanel, honning, æg og mandler. Frugt brød50 gr havregryn3 dl mælk250 gr hvedemel2 tsk bagepulver75 gr brun farin125 gr blandede tørrede bær f. eks blåbær, kirsebær, tranebær50 gr tørrede æbletern1 tsk stødt kanel3 spsk honning1 æg3 spsk grofthakkede mandler2 spsk grofthakkede mandler til at drysser over brødetKom havregryn i en skål. 50 gr tørrede
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.