Rodfrugter kan tilberedes på et utal af måder, men jeg plejer enten at honningbage dem eller at bage dem med krydderier, krydderurter eller andre smagsgivende ingredienser
Men næ nej, solen skinner – og det bliver den forhåbentlig ved med lidt endnu. Opskriften er super nem at gå til, den kræver heller ikke så meget erfaring i køkkenet, så alle kan være med
Vend rodfrugter med olie og pressede hvidløg. Fordel rodfrugterne på en bageplade med bagepapir. Rør tahin med vand, citronsaft, presset hvidløg og hakket persille til en dressing
Her sidst på vinteren hvor rodfrugter stadig er på menuen, i hvert fald hvis man holder sig nogenlunde til årstidens grønsager, kan det godt være tiltrængt med nye ideer
Som jeg tidligere har fortalt, har jeg i flere år arbejdet med opskrifts- og ideudvikling, samt styling for Sæson, og senest har jeg haft fornøjelsen af at være en del af redaktionsgruppen
J. e. g. h. a. r. l. v. t. o. d. f. u. i. s. m. æ. k. n. b. ø. M. ,. R. (. 2. p. ). 3. 1. /. å. q. j. O. 4. %. K. F. '. D. C. S. y. c. H. B. 5. -. 6. 0. V. n g
Nogle gange har vi også kommet rødløg i eller bagt kartofler sammen med rodfrugterne. Den her opskrift har jeg fundet bag på en pose rodfrugter fra Fakta og den var så god at jeg skrev den ned, så det er den vi bruger hver gang vi får bagte rodfrugter
Jeg tog den nemme løsning og købte færdigblandede poser med rodfrugter og var heldig at finde både gule beder, flere farver gulerødder, pastinak og meget andet lækkert – det eneste jeg syntes at mangle var de skønne jordskokker
Rens, skræl og skær alle grøntsagerne - løg, gulerødder, persillerødder, selleri og kartofler og bland det i et ovnfast fad med hvidl��g, chili,olie, salt og peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.