Selve pizzaen laves uden ost ogmed en forholdsvis stor mængde hakket oksekød. salt og peber. Pizzaen pyntes med rigelige mængder smuldret feta og hakket persille
Tyrkisk pide med feta og persille. Når de kommer ud af ovnen pensler du dem med solsikkeolie eller en olie med presset hvidløg i, hvis man kan lide det
Den kan spises med smør og/eller pålæg. Pide er en tyrkisk pizza, der er velegnet til at have med i madpakken eller tage med på vej ud ad døren, når du skal til zumba, eller hvad du nu løber til i din travle hverdag
Rør alting sammen til en god dellefars og steg en "prøve-delle". 4 portioner aftensmad og 4 madpakker. Steg dejlige deller og server dem gerne med Ris-salat med ærter og stegte abrikoser 2 løg, finthakkede
Tomatsaften(som i forvejen er afmålt og blandet med boullion, så væskemængden passer, som angivet for pågældende ris) og boullionen røres sammen med krydderierne
Man kan også lave den som en tykkere dip, fx til grøntsagsstænger, hvor man bager peberfrugterne først - opskriften på den skal vi nok dele en anden gang
Men da jeg fik veninder på besøg for ikke så længe siden, ville jeg lave en lidt anderledes dip og havde længe haft lyst til at prøve den tyrkiske haydari
Åhh, ogopskriften på brødene finder du som vanligt her, og de syltede rødløg her. Opskrift. Ja, så kan der vist godt gå et par dage inden vi igen skal have nogetmed chapati eller andre former for fladbrød
Smag til med salat og peber. Svits nu kyllingen med. Kom kokosmælk , currepasta , vand og hønse boulion. Servere med græsk eller tyrkisk yougurt og små ærter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.