Lige nu er det jul og det jo meget snart nytår – og jeg kan faktisk ikke begynde at forklare jer, hvor mange mennesker, der ringer til mig i disse dage med spørgsmål omkring juelbag og kransekage
^ Skyr med kokosolie, müsli og tørret hindbær. Youhurt med bananer, mørkt chokolade og tørret hindbær. ‘Ammekugler’ der består af dadler, kokosmel, kokosolie, mandler, kakao og vaniljesukker
Billedet her er hentet anden sted på min blog. Rør sukker og smør cremet og luftig. Tilsæt bagepulveret til melet og bland det i smøret skiftensvis med champagnen
Jeg har længe gået og savnet et nemt måltid "to grap and go" - et mellemmåltid som er nemt at tage med, mætter godt og ikke indeholder en masse mærkelige ingredienser, som jeg ikke kan udtale
De små frugter, der ligner en mellemting mellem æbler og kirsebær, er stenhårde og sure og kan ikke spises rå, men du får den fineste gelé – den kan minde om ribsgele, men er lidt mere pikant og syrlig i smagen, så har den en helt speciel indbydende farve
Hjemme i min mors og mit køkken er der helt faste pladser. jeg bager, og så laver mor aftensmad. Bollerne ovenover er blevet bagt utallige gange i vores køkken, de er blevet testet og godkendt af familie og venner, så nu er de endelig klar til at lande på bloggen
Bland så salt og mel ned i vandet, og rør sammen med hænderne eller en grydeske. Når det er hævet færdigt er det let, luftigt og fyldt med store bobler
Da der efter gårsdagens aftensmad var en rest tilbage af disse skønne oksespyd, ja så blev de i bedste "stop mad spild" stil blandet med lidt tern af emmentalerost og pesto - og hermed blev de så ofret som fyld til piroggerne
Det skal piskes luftigt og fint – ofte i længere tid end man lige regner med. Jeg har længe ventet på at skrive dette indlæg, da jeg er vild med flødeboller og efterhånden har lavet dem et par gange
Det er blevet tid til lidt nye lækkerier her på bloggen. Dagens opskrift er på nogle rigtig lækre pizzaboller med focacciabund, som jeg bagte for nogle uger siden til Christians madpakke
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.