Smag til med salt og peber og vend blomkålsbuketter og tomatterninger med avocadosalaten, som anrettes på et stort fad, pyntes med ekstra koriander og serveres
Håber du vil finde fornøjelse ved det nye overblik under "Etiketter - Opskrifter"Avocadosalat med dadler og solsikkerkernerBagte æblerBeouf BourguignonBlommekageBønnepestoChoko/rugbollerCitronkageCitronmåneCupcake frikadellerDurum/hvedebrødFocacciabrødGrydebrødGuddommelig julekageGulerodssuppeHjemmelavet kryddersmørHjemmelavede hindbærsnitterHyldenadeItaliensk mørbradJordbærisJulesyltetøjKager a la SifKanelmuffins med æblerkokos omeletKringleLady og Vagabonden a la Felix SmithLakridsisLangtidsstegt lam med chili og søde kartoflerLavendel/chokolade biscottiLavendelsmåkagerLuciabollerMadeleinesMandelsemifredoMüsli/granolaMynthe - delight kuglerNordisk okseragout med perlespeltOverspringscookiesPasta med flødestuvet squash og baconPebernødderRabarbertærte med ingefær og kokosRisottoRistede kastanjerRosengeléRugbrødSpeltbrød med paranødderSukkerroserToscansk pastaret a la SifTyrkiske kaffebrødValnøddebollerVarm chokolade a la Mette Blomsterberg
Denne forret er bare så enkel, fin og delikat. Lidt let stegt tun, som har marineret i olie og soya – serveret med en lækker avocadocreme og et drys af koriander og ristede sesamfrø på toppen
En af de fisk jeg holder allermest af er tunen, især hele, ferske tunsteaks grillet helt perfekt. Det sjove med tun er jo, at hvis man steger det bare ½ minut for længe, så kan det være både tørt og kedeligt, men stegt rosa er det saftigt og virkelig velsmagende
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.