Men jeg kunne så godt tænke mig, at de havde en lidt mere fudge-agtig konsistens. Så med inspiration fra Blomsterbergs karameller og en gammel opskrift på fudge, som jeg har fra min værtsmor, da jeg i sin tid boede i USA, kastede jeg mig ud i en gang FUDGE MED LAKRIDS
I en tykbundet gryde hældes smør, kondenseret mælk og den grofthakkede, mørke chokolade og det smeltes langsomt sammen ved svag varme – hold øje og rør jævnligt
F. ø. r. s. t. ,. f. o. a. g. e. n. k. h. i. l. J. b. m. å. d. u. L. v. j. p. c. æ. M. w. y. C. B. &. '. I. D. -. (. K. ). ½. O. R. V. H. 1. 3. 2. 4. U. S. A. 0. %. P. 8. 6. 7. T. E. 5. x. é. "
Dernæst gnides de fri for skaller i et rent viskestykke og hakkes groft. En af mine yndlingsopskrifter på fudge blev lige til en juleversion, hvis man kommer lidt kanel i massen
A. h. K. l. o. k. e. n. r. 8. 4. 5. g. H. p. å. v. j. i. b. ø. a. m. d. M. s. t. 2. ½. u. f. 0. 6. 1. V. æ. ,. S. N. 3. U. J. B. y. -. D. ü. F. L. 7. E. c. G. &. R. O. 9. P. x. T. Y. I. é. /. ". (. ). +
Har prøvet at lave fudge tidligere. Dengang chokoladefudge efter en opskrift hos Louisa Lorang - de blev dog lidt for fedtede til at kunne skæres ud og opbevares udskåret, men direkte fra fryseren og til hurtig servering var de fine, og smagen - uhmmm
Fudge er ENESTE grund til, at jeg ind i mellem godt kan kaste et langt blik efter bland-selv-slikket… Det smager SÅ forbandet godt men det er mega dyrt (på slik-vægten) og sikkert propfyldt med sukker (og andet stads)… Så SKAL det være beskidt og ulækkert, så laver jeg det helst selv…… Dog ikke uden anledning
Hak chokoladen groft (gerne store stykker) og ingefæren mere fint. Faldt over en opskrift på fudges i en reklame som så meget nem og enkelt ud, så det ville jeg prøve
Y. m. d. e. i. n. r. g. s. å. t. o. u. b. f. ,. k. a. l. j. h. v. p. D. C. &. æ. y. c. ø. 1. 4. 0. 2. /. -. A. 5. F. E. H. U. S. K. T. R. Ø. L. I. G. N
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.