Tilsæt så spidskålen sammen med smørret og steg det i ca. Den sender ikke altid sms'er og andre gange sender den gamle beskeder til nogle jeg ikke har skrevet med i flere måneder, f
Den anden dag, da jeg lagde et billede op af disse farserede peberfrugtmænd, var der en læser, der skrev at hun ville prøve at fylde sådan nogle hoveder op medtunmousse
Jeg er meget vild med tunsalat, tunmousse, tunbøf, tun, tun og atter tun. Hvis du spørger mig, må tunmousse meget gerne være dejligt cremet, have et friskt og syrligt strejf af citron og en salt undertone fra kapers
Lad kålen dryppe godt af og læg den i et ovnfast fad med. Men i dag er det den hvide spidskål jeg har brugt og den har fået en topping, der bringer tankerne til Italien
Drys med citronsaft, salt og peber. Kyllingespyd med nudelsalat. Ja så skal du ikke lede meget længere, for dette smørstegtespidskål er både nemt, lækkert og sundt
Dryp med olivenolie, salt og peber. Start med at fjerne alle de grove blade fra spidskålshovedet. Skær fisken i fire stykker og læg stykkerne på bagepapir på en bageplade
Henover sommeren sætter Caroline Thorsfelt og jeg ind for at sætte en stopper for madspildet, og hvis du har en lækker opskrift eller et godt tip til os, så del det endelig med os i en mail eller i en kommentar her på bloggen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.