I får ikke meget mere herfra i dag, da jeg skal i gang med at forberedenogle papirer, som jeg skal have med til Filadelfia senere på ugen, hvor jeg skal have lavet en ny nerveledningsundersøgelse
Brug kompotten som dressing på grøn salat af forskellig slags, evt blandet med fintstrimlet spidskål, og med rå grønne asparges og ristede kerner – mandler, hasselnødder, græskarkerner eller andre efter smag
For mig skal den perfekte udgave være knasende sprød udenpå, og samtidig blød og lækker i midten. Hold godt øje med dem, og skru eventuelt op til sidst for at giv dem det sidste sprødhed
Rul din tærte dej ud og smør din tærte form med fedtstof. Top den med lidt ost og bag den i ca. Blend havregrynene fint i en foodprocessor og bland dem derefter sammen med melet
Hun hævder – altså venindens veninde – at hendes mormor har givet hende en opskrift, der til forveksling ligner denne, og der hedder kagen ’mockaruter’ (mokkafirkanter)
Ogderfor tyer jeg da også til denne opskrift når der skal bages lette cookies … Selvom jeg kun har prøvet at variere opskriften én enkelt gang (med kokos) kan den jo simpelthen varieres i det uendelige … kakao, m&m’s, hvid chokolade, eksotiske nødder
Normalt laver jeg min tunmousse efter denne opskrift, men da jeg ikke havde ingredienserne hjemme til det, besluttede jeg mig for at bikse en ny opskrift sammen – dennegang i en fedtfattig version uden fløde
Tunen skal jo røres op med noget, men jeg vil helst være forudenden syrlige undertone fra yoghurt eller cremefraiche, og samtidig har jeg ikke lyst til at bruge ren mayonnaise
Æggene røres i et af gangen. Mel, bagepulver, kakao ogflydende chokolade blandes og røres i massen. Smør, sukker og vanillesukker røres, til sukkeret er helt opløst i smørret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.