Der til har jeg smørdampet noget spidskål med gulerødder og vendt med lidt røde linser og så en super lækker sød/stærk dressing til som passer godt sammen med tunfrikadellerne
over denne opskrift på side 179 med tunfrikadeller. På min jagt efter opskrifter til #sukkerfriseptember, fik jeg støvet bogen “Kernesund familie” af og faldt bl
Tunfrikadeller er super lækre, sunde og slet ikke så tørre som tun nemt kan blive. Tunfrikadellerne smager rigtig godt og har en fast konsistens som gør dem nemme, at have med i madpakken
Jeg elsker blandt andet at lave tunfrikadeller. Tunfrikadeller til 2 personerIngredienser. At spise fisk to gange hver uge er ikke altid lige foreneligt med indkomster i størrelsesordnen SU, dagpenge osv
Mors opskrifterMin mormors makronkage, min mors berømte chokoladekage, som hun altid bagte til min folkeskoleklasse, min mormors beskrivelse af at lave den perfekte mørbrad, min mors tunfrikadeller og en masse andet
Jeg serverede tunfrikadellerne med blomkålsris og min hjemmelavede remoulade, men man kan jo sagtens servere tunfrikadellerne med kogte kartofler eller spise blomkålsris som tilbehør til alle mulige lækre retter - skift evt
2 dåser tun i vand, drænes3 spsk (med top) creme fraiche2 æg1 dl havregryn½ rødløg, hakketbrændenælde topskud, klippet (nemmest at klippe i en ramekin f
er et rigtig godt alternativ til den klassiske frikadelle. Umiddelbart kunne man frygte at strukturen ikke ville minde om en klassisk frikadelle, men det er absolut ikke tilfældet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.