Salat bladet på en tallerken og ovenpå ananas og øverst tunmoussen. En dåse tun på vand, drænes3 spsk creme fraichelidt hakket rød peber, chili kan også bruges hvis man er til det stærkelidt frossen persillelidt citron saftsalt og peberananas på dåsesalat bladeTunen røres med creme fraiche og rød peber og persille efter behov
Denne tiramisu mousse er til og med meget nem at tilberede og kan laves flere timer i forvejen. En god gang klassisk tiramisu er altid en vinder, hvis det står til mig
S. o. m. l. v. e. t. f. å. r. i. h. p. s. k. n. d. c. a. u. g. j. b. æ. ø. O. D. J. (. 2. 3. ). 0. y. ,. M. C. 1. 6. 5. 7. /. 4. P. K. -. N. R. V. F. B. n l
Jeg har læst nogle forskellige opskrifter på tun krebinetter – så nu skal det afprøves. Hæld vand eller olie fra tunen, og bland den med de mosede kartofler
Mousse ai fiori di sambuco e composta di rabarbero. Til sidst lægges et lag med hyldeblomstmousse. Indlægget Mousse med hyldeblomst og rabarberkompot blev vist første gang den Italiensk Vin & Mad
) Jeg fandt rester frem fra køleskabet og improviserede – og opfandt mig egen tunrulle. 2 mexikanske pandekager Agurk 1 dåse tun Ca. hytteost Mayonnaise 1/2 lime Tørret chili Nigella frø Karse/persille Salt og peber Bland tun godt og grundigt sammen med hytteost, mayonnaise, lime, chili, karse, salt og peber til det bliver mousse-agtigt. 1 dåse tun
Frisk tun er virkelig lækker mad, og så er det super sundt. Tunen er bedst, hvis du køber den hos fiskehandleren, men til hverdagsbrug kan den fra supermarkedets frysedisk også bruges
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.