Sæt den justerbare bagering rundt om chokoladekagen og for ringen med enten pagepair eller plast - mellen ringen og kagen, så man skåner hindbærmoussen når ringen tages af og der kommer en pæn kant
Den færdige lagkage – pyntet helt simpelt med nøddecrunch, friske hindbær og marcipan. Den varme creme kommes i en skål og sættes på køl til dagen efter med film over (filmen skal helt ned og røre cremen, så den ikke trækker skind eller danner kondens)
Hvis man vil imponere sine gæster med noget lækkert, så scorer den altså virkelig point den her. To af mine yndlingskager i et, chokoladekage og tiramisu
Jeg ved godt at der er en masse tekst til denne opskrift, og sådan noget hader jeg. Brug en kniv til at få løsnet kanten af kagen fra formen, og pynt herefter kagenmed revet hvid chokolade, jordbær eller hvad du lige synes
F. o. r. l. a. n. g. t. i. d. s. e. f. j. v. p. k. å. ,. b. m. D. u. O. h. æ. S. c. ø. P. y. E. &. '. H. J. C. (. ). 2. 0. *. 1. 5. I. 3. %. 6. V. /. T. 7. °. é. x. B. -. L
S. o. m. l. v. e. t. f. å. r. i. h. p. s. k. n. d. c. a. u. g. j. b. æ. ø. O. D. J. (. 2. 3. ). 0. y. ,. M. C. 1. 6. 5. 7. /. 4. P. K. -. N. R. V. F. B. n l
Inspirationen til kagen fik jeg, da jeg læste opskrifter på. Der er ændret noget i opskriften, både nedjusteret sukker, farin og smør mængde, men med surmælksprodukt i stedet, og blev den super lækker
Kagen er let og luftig, men ikke lige så sød som normale chokoladekager. Denne kage er fra den svenske blogger Linda, som har den fantastiske kageblog callmecupcake
Er du også træt af den traditionelle kakao-glasur, som man altid ender med at komme på sine kager. Når karamellem bliver gylden, skal den tages af med det samme, så den ikke brænder på
Jeg serverede kagen på paptallerkener og i servietter, da vi var i Tivoli til deres juledecember arrangement - så vi drak varm plantemælks kakao til jeg også havde med hjemmefra - for det var koldt og meget hyggeligt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.