Det er blevet tid til lidt nye lækkerier her på bloggen. Dagens opskrift er på nogle rigtig lækre pizzaboller med focacciabund, som jeg bagte for nogle uger siden til Christians madpakke
Jeg er blevet sindssygt glad for grønsager og vegetariske retter, mere end nogensinde før. Det samme er min søster og derfor har hun et par vegetar kogebøger stående på hylderne
Jeg var til en fest for et år siden, og der på dessert bordet var der en fin opsats med jordbær - jeg har lige siden tænkt på at det måtte kunne jeg lave selv
Snobrødsdej – Det er så hyggeligt at bage snobrød. Det er ikke fordi snobrød er en kulinarisk oplevelse – okay det smager fint, men ligefrem at kalde det gourmetmad, det ville være en overdrivelse – næ, nej, det er traditionen med måden at lave det på
Pesto alla genovese er oprindeligt en egnsret fra Ligurien, men den grønne sovs spises og produceres i stort omfang også langt ud over Italiens grænser
Hasselbackkartofler – Behøver hasselbackkartofler nogen større præsentation. Det skulle da lige være, at de altså hedder hasselbackkartofler og ikke hasselbalchkartofler eller hasselbagte kartofler eller noget andet
Ja jeg ved ikke rigtig hvad man ellers kan kalde dem. Mine sønner havde set en youtube video hvor der var en som lavede de her cheese rolls, og plagede om at få lov til at lave dem
Vores blomme træ er fuldt med lækre blommer , jeg valgte at lave en marmelade kun til børnene , de har det lidt svært med klumper som de kalder dem , på denne måde glider det lidt lettere ned
Vi bliver i æbleverden. da jeg stadigvæk har mange æbler på vores træ som skal bruges. Jeg lavede derfor denne her cobbler med æbler og brombær i søndags, da vi havde gæster til Pizza i sommerhuset
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.