Stykket pensles med mørk chokolade og drysses med guldflager. Nougaten som er rørt blød, smøres ud på det ene stykke marcipanog det andet lægges oven på
Skær nougat ogmarcipan i små tern og vend dem i dejen sammen med hasselnødder og chokoladechunks. Sigt hvedemelet i æggeblandingen og rør det sammen med chokoladesmørret
Her får du dem både med nougat ogmarcipan. Med knasende sprød chokolade udenpå og blødt fyld indeni. Du kan blande de to, eller lave separate nougat- ogmarcipan-æg, som du ønsker
Opbevares køling i en lufttæt box eller spises med det samme. Ælt marcipanog nougat sammen - det er lidt lettere, hvis du først skære nougaten ud i stykker
H. a. v. d. e. s. i. t. u. g. n. k. ø. m. ,. h. o. r. f. l. p. å. D. b. y. c. æ. &. -. M. I. P. (. 6. ). 5. 0. 7. %. 1. 3. F. S. '. R. T. N. V. L. *. K. O. B. C. 4. 8. °. j. /. 2. G. e g
Marcipanen har jeg også prøvet før og jeg synes den egner sig rigtig godt til at bage med. Derfor havde jeg også allerede før prøvet to ud af de tre lækre råvarer jeg fik med posten i sidste uge
Min mand havde nok ikke helt hørt efter eller også prøvede han på hans egen måde at hjælpe til, han kom ihvertfald hjem med en stor pakke Anthon Berg Marcipan
Når smør og chokolade er smeltet røres det sammen medmarcipanen forsigtigt i æggemassen. I morgen skal jeg med mine forældre på tur, det er super skønt at der er nogen som vil underholde mig her i den "søde" ventetid
Tilsæt de tørre ingredienser og pisk det sammen med mælken. Riv marcipanenog rør det i æggemassen. Skulle spises til deres reception, og håber selvfølgelig de var en succes
Tilsæt de tørre ingredienser og pisk det sammen med mælken. Vanilje/marcipan cupcake m/lime og hvid chokolade frosting(Fyld af chokolade mousse i midten)Du skal bruge
de er bedre hvis man skal bage medmarcipanen. det er ikke billigere end almindeligt købemarcipan, men nu faldt jeg over mandler på tilbud og så kunne jeg ikke lade være
60 g usaltede pistacienødder (du kan sagtens købe de saltede, det er meget billigere og nemme at få fat i. Knæk dem ud af skallen, skyld dem godt i en sigte og lad dem tørre 1 times tid på et viskestykke). – Rist mandler og pistacienødder i en 150° varm ovn i 15-20 minutter, indtil mandlerne er gyldne. – Kog vand, honning, sukker og glukose sammen til en sukkerlage ved svag varme, indtil den når en temperatur på 150°. Tjek med et sukkertermometer − det tager 20-25 minutter. I en skål, gerne med en røremaskine piskes sukker og æggehvider til en luftig marengsmasse, ca 4 minutter, mens sukkerlagen koger. Rør massen sammen i 8-10 minutter på fuld drøn, indtil den er sej og lang. Hæld massen ud på et stykke bagepapir drysset med flormelis, læg et nyt lag bagepapir, og rul massen ud i et firkantet stykke på 3 cm i tykkelsen. Lad massen køle af, og skær den ud i stykker på 2 x 2 cm
Den er lækker fugtig og har god kontrast med de sprøde mandler. Sigt bagepulver og mel i dejen, og rør revet marcipan i lidt af gangen så det bliver jævnt fordelt i hele dejen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.