Varm en pande op med olivenolie og kom løg, champignoner og de drænede kikærter på panden. Vi justerede den lidt, og udskiftede merquez pølsen med svampe, for stadig at få umami smagen frem, og brødet blevet vi desværre også nødt til at skippe grundet min glutenfrie periode
Sæt det over i en gryde/pande ved mediumvarmeog rør/pisk hele tiden, så det ikke brænder på. Når det har fået en nogenlunde fast konsistens, hælder du blåbær i og lægger du det op på en tallerken/i en skål og drysser med lidt kanel
Avokadoen moses og røres med et fed hvidløg, et par spiseskefulde creme fraiche, salt og peber. Løg og hvidløg hakkes, hvorefter de sauteres i en gryde sammen med Cajun spicemix
Før servering drysses der med frisk hakket persille og timian. De blev lavet, som det i min optik hører sig til, på en blanding af kalvekød og svinekød
Jeg kan rigtig godt lide sådan nogle grove boller med masser af kerner, så i de har varme vinterboller er der også godt med Kruska, som består af knækket hvede, rug, byg og havre
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.