Tortillas har altid været hurtig, let og dejlig mad, da konceptet er lidt ala "Byg-selv-burger", og hvert familiemedlem dermed selv kan afgøre, hvad han/hun ønsker at have i af tilbehør
frosne majsrevet ost - cheddar eller anden revet ostGuacomole Se opskrift under tilbehør. 1 pakke hvede tortillas400 g hakket oksekød1. 1 pakke hvede tortillas
I denne omgang er tortillaen krydret mere indisk med karry, koriander og chili, og det giver et fint vegetarisk måltid, der er både nemt og velsmagende
Suppen er en efterligning af en suppe, jeg engang fik på en tyrkisk restuarant. Siden hen er det blevet en "tøm køleskabs ret" for jeg bruger de grønsager, jeg nu har tilrådighed i huset
Der er mange forskellige måder at varme tortillas på, men jeg vil skrive hvordan jeg gør. Retten er velkrydret uden at være stærk, og uanset hvor en oksesteak tilberedes, så føler jeg mig altså lidt forkælet, når jeg spiser den til aftensmad
Dette er normalt en ret, som af de fleste, serverer med færdigkøbte brød, krydderiblanding og salsa. Jeg er ikke bleg for, at indrømme at jeg normalt aldrig bager mine tortilla pandekager selv, men kødsaucen smages til med egne krydderier og salsaen laves af en rest modne tomater fra vindueskarmen
Derefter tager du dine tortillas (jeg har brugt dem med fuldkorn) og putter dit fyld i, putter lidt revet ost henover, lukker pandekagen og tager også lidt ost på den færdigrullede pandekager
U. g. e. n. s. t. m. a. F. f. o. d. i. r. k. l. æ. P. ø. h. b. v. ,. y. M. I. p. c. D. u. J. å. ". K. O. 1. 6. j. 2. 5. ½. 0. 4. %. R. Æ. H. 3. (. x. ). L. B
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.