Retten består af risnudler, en masse sprøde grønsager som forårsløg, spinat og edamamebønner og så er den krydret med spicy karrypasta, ingefær og hvidløg og vendt i en cremet kokos-peanutbuttersauce
Til valgaften for nogle uger siden havde jeg aftalt at mødes mednogle venner, og for at være venlig og af frygt for at se det famøse valgflæsk i øjnene, meldte jeg mig til at lave maden
Kog imens risnudlerne efter anvisningen på pakken. Hvis du ønsker det, kan du eventuelt nøjes med soya og peanutbutter og måske tilføje lidt hvidvinseddike eller lignende, men det bliver altså ikke helt det samme
Denne version er medrisnudler, kylling og en masse sprøde grønsager, der vendes sammen på panden med en lækker, asiatisk dressing bestående af blandt andet soya, lime og peanutbutter
Spinat-æggewrap med laks, avocado og pesto / Pasta med røget laks, spinat og ricotta / Mexicanske quesadillas med salami, avocado, bønner og ost / Risnudlermed edamamebønner og peanutbutterdressing
I denne uge er der derfor fokus på dette, og du kan finde alt muligt lækkert som spinat-æggewrap med avocado og laks, risnudlermed edamamebønner og kokos-peanutsauce eller mexicanske quesadillas
Vi tager et smut til Asien og spiser risnudlermed edamamebønner, spinat og peanutbuttersauce. Derfor har jeg bestemt, at årets første madplan skal have et sundt tema og være fyldt med nemme og forholdsvis hurtige hverdagsretter
For det første har jeg fundet på og lavet nogle af mine nye favoritter som fx dadel-peanutbutter-bidder, risnudlermed edamame, spinat og peanutbuttersauce, kyllingefrikadeller, ovnristede blomkål og kikærter, ristet rugbrødssandwich, marokkansk kylling… Ej men jeg kunne jo blive ved
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.