Dild dressing. Skær bacon i skiver i ca 1/2 cm strimler , kom dem i en rygende wok og steg dem under omrøring til de er helt sprøde og gyldne , kom dem i en sigte og sigt alt fedtet fra. Hakket dild Et bundt Cremfraiche 9 % 1/2 li Sukrin gold 3 tsk Hakket forårsløg 1/2 bundt Hakket rødløg 1 halvt lille Salt Peber Serveres med små kogte kartofler ogkogte gullerødder. 80 g torsk 70 g kartoffel 130 g gulerod 80 g dressing 400 kcal
Torsk synes jeg tit, er lige vel fersk, men denne udgave er fuld af smag og strutter af sundhed. Læg tomaterne rundt om og hæld til sidst de soltørrede tomater over
Herlig, rask, enkel og god ovnsrett med hvit fisk og smakfull pesto. Tomatpestomed chili. Til denne retten passer det godt med kokt ris og ovnsbakte grønnsaker
The post Lynlækker torskmed porre og tomat appeared first on Grydelappen. En nem der med få ingredienser og minimal arbejdsindsats giver et lækkert resultat
Den dampede torsk beholder saft ogmed den rette mængde revet limeskal, chili og korriander så fremstår torsken som et rigtig fint, smagfuldt og delikat stykke fisk
Smag til og brug pestoen til sandwich, vendt med nye kolde kartofler eller som tilbehør til tapas. De første par gange jeg smagte det, var jeg ikke videre begejstret, men efterhånden er jeg blevet ret så vild med dette alternativ til den almindelige basilikumpesto
Vi spiste en bagekartofler, lidt nudler , ristede champignoner og en lækker grønkålsalat med æble, rosenkål, rosiner, lidt honning, salt peber og lidt løgpulver til
Torsken steges blot på en varm pande, til den næsten er hvid hele vejen igennem (det kan man sagtens se på siden af den, mens den hygger sig på panden)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.