Dampet torsk i ovn – Det er ikke ofte du læser om fiskeretter her på siden. Den dampede torsk beholder saft ogmed den rette mængde revet limeskal, chili og korriander så fremstår torsken som et rigtig fint, smagfuldt og delikat stykke fisk
Start med at fjerne alle de grove blade fra spidskålshovedet. Dryp med olivenolie, salt og peber. Vend kålen rundt til den falder sammen, rør citronskal, dild, persille og eventuelt strandkveller i
Dertil lavede jeg pandesvitset squash med wasabi og (igen) spidskål (fordi det smager rocker-godt. Engell og Ida Lysdahl Fahrenholtz), lavede jeg i går en fantastisk middag medtorsk i en tomat/kokossovs
Det smager bare skønt medkålruller. DelKlik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue) Min fars var
I en travl hverdag er det dejligt, at man ikke skal så og holde øje med potter, pander og gryder konstant, men at man kan bruge tiden sammen med sin familie
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. D. e. n. r. t. b. l. v. i. u. d. W. 3. 0. J. g. f. a. k. s. ø. ,. j. h. p. o. å. m. 1. H. E. L. æ. 7. c. 2. 8. 4. 6. y. 5. (. ). N. F. S. P. B. G. O. /. V. I. T. *. ". A. K. i l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.