Dejen er - og skal være - meget klistret. Jeg følger opskriften fuldstændig, men i stedet for en klæbrig dej, får jeg en sej og tør dej, der næsten ikke kan hænge sammen
Nu sætter Hotel- og Restaurantskolen jagten ind på at finde Danmarks allerbedste smørrebrød. Om I er to kokke, to smørrebrødsjomfruer, en af hver eller noget helt fjerde er ikke væsentligt - I skal bare arbejde med smørrebrød i det daglige
- flaske eller et stort glas. Her er nogle af dem jeg godt kan lide og det jeg godt kan lide ved dem er at man let kan snige lidt grønsager ind uden at de smager grimt
-). Nu elsker jeg at lave suppe og prøve mig frem for at finde den rigtige opskrift. Det gode ved suppen er at den er mega let at lave og der er ikke så mange trin i den så allekan faktisk lave den plus man kan variere grøntsagerne til dem man bedst kan lide
Lækker og nem opskrift på frikadeller stegt i ovnen. Jeg ved, på grund af tidligere erfaringer med kejsersnit, at jeg ikke kommer til at stå i køkkenet den første uge eller to, og det ville være rart hvis vi bare kan bruge den første tid på at nyde at være blevet fire
Blend suppen med en stavblender & smag til med salt og peber. Endnu en lækker suppe – det kan næsten ikke blive meget nemmere, at lave lækker, sund mad…
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.