Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
S. t. e. n. b. i. d. r. o. g. a. f. h. l. s. v. u. V. k. m. p. æ. D. j. ,. å. ø. (. 4. ). 1. 5. ½. 2. -. 3. 0. H. F. c. 8. %. L. y. R. K. P. 6. 7. A. é
Læg det oven på så kanterne passer med det nederste bagepapir. Kom til sidste halvdelen af dilden på samt citronskiver og et par klatter smør eller lidt olivenolie
Læs også medpå detbaremig. pisk cremefraiche op med lidt flormelis, og server det til. Føtex har haft blommer til 1 kr stykket, det var nogle rigtig lækre blommer, der var også nogle der var mindre gode, dem brugte jeg til at lave clafoutis med. I stedet for at bage tærten i en tærteform, så valgte jeg at portionerer dejen i 4 dybe tallerkener, en rigtig lækker måde at servere clafoutis på hvis man har gæster. 100 gr cremefraiche 38%. Smelt smør og mælk, pisk det sammen med resten af blandingen, find 4 dybetallerkener, smør tallerkenerne med smør, kom lidt dej i hver tallerken. Vask blommerne og skær hver blomme ud i ca 5 stk, kom stykkerne tallerkenerne der er fyldt med dej, kom derefter tallerkenerne i en forvarmet ovn 180 grader i ca 15 minutter. 100 gr cremefraiche 38%
Krydr laksen med salt og peber og læg den på et stort stykke bagepapir i et ovnfast fad. Rør cremefraichemed mel, salt og peber og fordel over grøntsagerne
L. i. t. d. u. s. k. r. e. g. n. o. '. b. a. 2. ,. l. M. m. f. j. ). S. ø. p. å. O. C. c. =. T. 1. -. è. î. h. /. 4. v. R. K. y. 0. 5. D. H. E. B. G. ✿. ⊱. ╮. L
Varm en pande godt op og lad den stå på lidt mindre end middel varme. Her har jeg lavet dem med et par friske, nypillede rejer, en klat creme fraice, rødløg og masser af dild
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.