- Piskefløde til at runde smagen af med. Kokos/karrysuppe. ) I dag kom jeg i tanke om den skønne suppe, som passede perfekt til vejret, så jeg fandt opskriften frem på bloggen og fik den lavet (virkelig smart at have sin opskriftsamling liggende på nette, så ved jeg altid hvor man skal kigge)
Kokosmælk tilsættes, suppen koges lige op og smages til med citronsaft, peber og salt. KokosmælkSalt – peberSaft fra ½ citronKokosmel til drysLøg, hvidløg og kartoffel svitses i olien i nogle minutter
- Piskefløde til at runde smagen af med. Kokos/karrysuppe. Forleden dag fik jeg denne tomat/linse suppe hos min søster og jeg var meget positivt overrasket
Tilsæt nu en dåse hele, flåede tomater (tomaterne er et bedre produkt, fordi de ikke-hakkede tomater ikke kan skjule mærker og misfarvninger på samme måde) samt vand nok, så ‘suppen’ ikke er for tyk
Hæld kokos-æggeblandingen i tærtebunden, og læg fennikelskiverne ovenpå. Pisk kokosmælk, æg, muskat, rosmarin, salt og peber grundigt sammen i en lille skål
Tilsæt finthakket hvidløg og fennikel i både. Fiskeragout med Tomat og Fennikel til 2 personer Ingredienser. olie2 fed hvidløg1 fennikel400 g. 1 fennikel
Kartoffel-porresuppe – Tidligere – i de ”gode, gamle dage” – var supper kogt på ben eller kød. Således fik man klare supper med grøntsager – og måske kød – i, oksekødssuppe, hønsekødssuppe og lignende
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.