Jeg har brugt lidt mindre lakridspulver end der er i den originale opskrift, jeg synes de er meget kraftige, især i forhold til de cookies jeg har lavet tidligere som kun har et touch af lakrids
I weekenden var det tid til den årlige konfekt-fremstilling. 1-2 spsk stærk kaffe. 1-2 spsk stærk kaffe. Det har i mange år været min opgave at medbringe konfekt til den fælles
Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Like this
-. -. -. E. n. s. p. r. ø. d. c. h. o. k. l. a. e. i. ,. L. C. H. F. t. g. j. v. f. ). J. b. u. m. S. å. 8. 5. 3. 0. (. ½. æ. 1. /. 6. %. R. 4. T. 9. P. D. 2
Del dejen i to dele og ælt kakao i den ene del og evt pastafarve i den anden. Jeg har set versioner af den i mørk og lys - altså uden den vilde grønne farve, et par steder herhjemme og i Langenæs bageriet
Jeg bager mine ved 200 grader i 5-6 min. Jeg har en stor ovn og mængderne ovenfor kan godt reduceres til 1/3 hvis man bare vil have en enkelt standard bageplade fuld
Charlie er gået omkuld i min gode lænestol - det er hård at have mor hjemme hele dagen - og jeg har ikke helt besluttet mig for om jeg helst vil læse en god bog eller se en god film
Prøv med andre mel- eller sukkertyper eller giv dejen en smule spiritus og server den til aftenkaffen (ikke til lillen, selvom det måske ville give en fremragende middagssøvn…)
Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Synes godt om dette
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.