For nogle år siden var jeg tilolivenolie-smagning (lidtligesom en vinsmagning) med Cathrine Fogel, der er uddannet leder af de officiellesmagninger af olivenolieiItalien
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. s. v. æ. r. d. a. l. P. o. y. n. j. g. ,. m. k. f. b. p. å. ø. -. (. ). M. h. F. u. ". V. B. J. Æ. N
wok med kylling, brune ris og grønt, kan du pifte det op dagen efter med lidt soya sauce (køb den glutenfrihvis du er meget sensitiv) og strø lidt sesamkerner henover
Givdig selv lidt forkælelse og fejr det. Det er rigtigtit en god idé at spørge dig selv, om dine mål og ambitioner gavner dig – eller om de nærmere skader dig
i. i. i. I. i. I. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. F. r. k. a. d. e. l. m. ø. v. s. t. -. o. f. g. p. å. T. D. 2. 5. n. u. K. O. M. U. R. 3. A. S. 0. h. æ. b. 1. y. L. E. &. P. Å. 6. H. ,. 4. j. c
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
En ting er, at man i weekenden måske bruger en masse tid på at lave mad og virkelig gøre noget ud af det, men hvorfor skal hverdage efterlades til at blivekedelige og ufestlige
Men nu er de tilbage på menukortet – og bliverikke glemt foreløbigt. Jeg kunne ikke lade være med at trække lidt på smilebåndet, for det lignerris – men det smager SÅ meget bedre
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. I. I. H. e. r. k. a. n. s. j. u. l. p. y. t. ,. o. m. g. h. å. d. v. æ. b. S. D. f. 1. 8. 9. 0. c. ø. 4. 5. 2. P. R. 7. N. r l
Det er en dej med lidt fuldkorn, men også godt med olivenolie. Det bliversimpelthenikkenemmere, dog skal dejen tøes langtsomt op og bør ligge natten over i køleskabet
i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
kærnemælk og røres godt sammen til det får en mere flydende konsistens. Udrør gær og honningi kærnemælken, hvorefter melet tilsættes og røres godt sammen til det bliver en klistret masse
I denne uge ryder vi op i skabe og fryser og der var tilfældigvis en mornay sauce og pastaplader i skabet og lidt oksekød i fryseren, dog ikke så meget så det blev til en masse grøntsager sammen med
Jeg bruger denne dej til alle slags boller. Når nu jeg synes hverdagen er fantastisk, hvorfor så ikke fejre en tirsdageftermiddag med gode chokoladeboller
For nylig skrev jeg en artikeltil Forbrugerrådet Tænk om netop natron. Brug ikke natron mere end en gang om ugen, da det ellers kan skade tændernes emalje
Måske er nogle af alle kalorierne blevet tillidt ekstra på sidebenene. Julen er overstået og du har nok, ligesom så mange andre, spistlidt for meget af alt den gode julemad, konfekt, småkager og slik
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.