3. 3. T. R. Ø. F. L. E. M. D. A. K. I. S. (. 2. 0. t. y. k. e. r. ). 1. d. l. p. i. s. f. ø. g. m. c. h. o. a. 5. u. v. P. Y. N. n. H. ,. å. æ. B. -. O. b
brombær, blommer, solbær, ribs, kirsebær eller hvad du nu har eller kan skaffe. For hvert lag på 500 gram tilsættes 150 gram sukker og så overhældes det med rom. -)Første lag blev blandet ribs og solbærSå blev der tilsat brombær og blommer som var udstenet og skåret i kvarte Og til sidst rom til 1 cm over kantenGlasset stilles i køleskab og ifølge opskriften sies bærrene fra 1
3. 3. 3. B. i. l. g. e. f. r. u. t. a. S. y. d. -. o. M. m. k. A. D. s. p. ø. j. c. v. n. ,. h. b. K. F. T. E. æ. G. O. H. C. (. å. ). J. ". U. I. W. R. L. 2. 0. 6. N. P. 1. 4. Ø. 5. '. 8. V. x
Risikoen er, at dukan ende op med brød så hårdt som sten – så det gælder om at prøve sig frem. Foruden en webshop med skønherlige produkter råder Netspiren over en lang liste af links til gode sunde opskriftsdatabaser, hvor du uden tvivl vil kunne hente lidt glutenfri inspiration
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.