Jeg har et lidt mærkeligt forhold til pebernødder. Jeg elsker at julebage, og pebernødder bliver da også bagt hvert år, men det er rent og skær kun, fordi det er tradition
Ligesom kringlen til de kommende gæster, og så lidt fordi jeg simpelthen bare ELSKER æbleskiver. På samme måde som jeg griber ud efter min lillesøsters arm når vi krydser en gade sammen
Jeg kan spise kikærter hverdagSom humus, i salat, i kødretter og nu også som erstatning for usunde snacksHar du lyst til at forsøge kommer opskriften her
Rør/pisk ved lav hastighed sukker, farin og smør sammen til en ensartet masse. Tilsæt æg og pisk igen. Bland mel, bagepulver, natron og salt sammen i en anden skål
For hvis man fryser nogle af de friske brød ned, er der hurtigt frisk brød lige når det skal være. Da surdejen er den ingrediens, der skiller det her rugbrød fra så mange andre rugbrød, kan den ikke udelades eller skiftes ud med andet
Der er mange slags fyld. Voila – som de siger på de kanter. I fredags, hos Leclerc i Limoux, købte vi en pose af det specielle crepe-mel fra Normandiet
Inden du laver dem kan du lige lave strimler af skralden med et juliennejern – det både smager godt som en del af toppingen, ligesom det ser rasende pænt ud som en del af de mange grønne farver
Det er det man har længes efter hele vinteren at hente grøntsager og frugt fra haven. Der er bare noget magtisk, ja helt fantastisk ved at komme ud i haven og hive sine egne rabarber op af jorden og lave en dejlig portion rabarbergrød som mormor lavede den
I. s. ø. n. d. a. g. ,. e. f. t. r. v. i. h. æ. l. b. k. o. p. u. m. D. j. C. A. y. å. B. J. T. c. O. -. ). M. R. (. P. K. 3. /. 4. 1. 2. E. S. H. ". z. V. 6. w. N
Resultatet af det samarbejde, kan du se i det nyeste nummer, hvor jeg endnu engang overraskes over, hvor appetitligt og æstetisk man kan formidle det gode budskab om, at vi skal spise mere grønt og frugt
Når der skal laves figurer og betrækkes kager tilsættes fondanten et lille drys Tylose som kan købes mange steder på nettet men mange butikker har det efterhånden også
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.