Til 3 - 4 personer350 g tigerrejerlidt olie1 dl hvidvin½ boullionterning1 fed hvidløg4 dl flødefrisk basilikumfrisk roculaFrisk pasta til det antal personer der laves tilTigererejerne pilles fri for skal og marieneres i lidt olie og det pressede fed hvidløg i min
Store bagekartoflerFyld. Store bagekartofler. skinkestrimlerpeberfrugt i terntomater i ternagurker i ternmajsforårslæøg i tynde skivericebergsalat i strimlerananas i små stykkerolivenfeta i ternhvidløgssmør Se opskrift under tilbehørbearnaisedressing Se opskrift under dressingerKartoflerne prikkes over det hele med en gaffel og sættes i ovnen ved 200 grader i 1½ til 2 timer alt afhængigt af, hvor store de er
Men med lidt frisk timian samt salt og peber, bliver sødmen neutraliseret. Søde kartofler synes jeg kan have en tendens til at blive meget søde… Næsten for søde
Kartofler. Skær kartoflerne i mindre tern og vend dem i en bradepande i rapsolie. Kartofler. 1 dusk frisk timian klippet i mindre stykker. 1 kg kartofler i små tern. 1 dusk frisk timian klippet i mindre stykker. 1 kg kartofler i små tern
Er du træt af kogte kartofler og synes du altid det bliver det samme tilbehør du får til dit kød. Så burde du prøve disse super gode parmesan kartofler med basilikum pesto
Fyldte peberfrugter, fyldt pasta, fyldte dadler eller fyldte kartofler som her. Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.