4 spk kakaopulver ( havde 2 spk god kakao og 2 spk "standard fra netto ). Topping blev lavet af 100 gram helt melet chokolade ( tog den i minihakkeren ) varmede 1/2 dl fløde og 25g smør hældte det over chokolade, WUPTI så smelter den. 4 spk kakaopulver ( havde 2 spk god kakao og 2 spk "standard fra netto )
Kom beholderen i fryseren i mindst et par timer og server evt med friske bær. En cremet vaniljeis med swirl (altså nærmest striber/streger) af den lækreste dulce de leche med flager af havsalt serveret med lidt friske blåbær
Jeg har efterhånden øvet mig en del på hele contour/highlight processen og selvom det kan virke som en stor udfordring at perfekte, er det nemt at lære, og med de rigtige produkter ved din side, bliver du contour queen, in no time
- en ganske simpel måde at få dine kager til at stråle påDet skal du bruge. - plasticposer- pastafarver- tandstikker- sukker (perlesukker, rørsukker eller alm
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.