I min verden er fødselsdage noget vi fejrer og gør os lidt umage med. Det er den ene dag på året, hvor vi markerer hvor vigtigt det er for os, at netop de personer vi holder af, kom til verden og dermed fik mulighed for at berige vores liv med deres tilstedeværelse
Her er Claus Meyer jo fantastisk til det lyse bageri og jeg besluttede at lave en portion dej af hans opskrift på mormorbrød og i stedet lave lækre boller ud af det – og sikke nogle boller
Minmand og min søn er til chokoladekage med chokolade på. Med to børn som skiftes til at have alle sygdomme på tag-selv-sygdomsbordet og en lille smuttur til England, så nåede vi pludselig halvvejs ind i december uden en eneste julesmåkageopskrift fra min hånd
frysetørrede brombær til pynt. Jeg er faktisk ret vild med det, men minmand kan ikke fordrage cheesecake, og derfor bager jeg det kun, når vi skal have gæster, som jeg ved, er glad for det
Selvom man måske ikke er til karry, ligesom minmand, så er denne suppe mild og rigtig god. Fx valgte vi at komme alle grøntsager i først, så de bliver kogt godt møre, og komme kyllingen i til sidst, så den ikke bliver kogt helt "tør"
Så da minmand luftede ideen om kiksekage var jeg noget tilbageholdene. Længe har jeg haft lyst til at prøve at lave en kikskage, men som barn kunne jeg ikke fordrage denne kage
I princippet kan man jo bruge alle slags bær eller frugter skåret i små stykker, men en smule syrlighed passer efter min smag godt til fløden og den sprøde bund med karamelagtig smag
Ikke noget body scrub til mig. Rør godt rundt på panden et par minutter. Jeg forsøgte engang at bage broccoliboller, og siden da har den arme mand været traumatiseret
Fortsat god dag og tillykke med fødselsdagen i morgen far. I morgen skal Oskar og jeg ud tilmine forældre allerede fra morgenstunden og grunden hertil er, at min gamle far har fødselsdag
mandler. Det er altid hyggeligt at spise tapas, og da der efterhånden er flere der har spurgt mig om inspiration til hvilke retter, man kan sætte på tapasbordet, kommer her et par forslag
I sidste weekend blev denne bombe af en indbagt kylling serveret til nogle skønne gæster. Alle mand var tosset med den, så det er bestemt ikke sidste gang, den bliver lavet herhjemme
Heidi´s kolleger kom forbi til en sen julefrokost og jeg fik lov til at stå for menuen. Jeg har længe haft lyst til at lave en forret med laks, og nu fik jeg endelig chancen for at give den gas
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.