Og så laver jeg gerne en af mine mere eksotiske livretter som denne KyllingTikkaMasala. Læg kødet i saucen og tilsæt koriander, citronsaft og garam masala
kyllingefilet. chili hvis en kraftigere ret ønskes. Garam Masala krydderi (fåes i asiatiske butikker). 1 lime (skal og saft). Start med at skære kyllingen i mindre tern og kom i en skål sammen med græsk youghurt, skal og saftaf 1 lime, groft hakket hvidløg, finthakket chili, tomatpure, paprika, garam masala, gurkemeje og en god omgang friskkværnet peber og salt. Imens snittes løg i tynde strimler og varm en sauterpande eller gryde ved høj varme, kom lidt olie i og svits løgene af til de bliver klare og tilsæt derefter kyllingeblandingen og svits det i 5 min. 5 stk kyllingefilet. 1 lime (skal og saft). 2 spk Garam Masala krydderi (fåes i asiatiske butikker). Start med at skære kyllingen i mindre tern og kom i en skål sammen med græsk youghurt, skal og saftaf 1 lime, groft hakket hvidløg, finthakket chili, tomatpure, paprika, garam masala, gurkemeje og en god omgang friskkværnet peber og salt
Kyllingebrysterne skæres i strimler. Der skrues op for varmen og herefter tilsættes kyllingen og krydderipastaen, der røres rundt indtil det hele er godt fordelt
Jeg elsker at bruge alle de krydderier og at der bruges lime til at gøre kyllingen godt mør. Egentlig er store egne af Indien vegetariske, alligevel tror jeg at tikkamasala svarer til den danske gryderet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.