-. -. -. -. -. -. -. D. e. t. r. a. l. s. å. n. m. ,. d. p. u. g. ø. o. k. i. v. h. æ. I. b. (. J. f. ). M. j. y. O. S. B. x. E. 1. c. R. 2. 0. C. A. *. H. * l
Opskriften er til fire sultne personer. lammebov eller -kølle i store tern. Lammekødets og fignernes sødme kombineret med lidt knas fra valnødderne samt kanelens runde smag er virkelig fantastisk
UdskrivE-mailTweetSynes godt om dette. Vi er stadigvæk i København, så jeg får ikke bagt noget i dag, men jeg har småkagedej til 5 forskellige slags til at ligge klar i fryseren
Tilberedningstid. Forberedelsestid. 700 g lammekølle i tern – eller du kan, som vi gjorde, bruge en omgang oksekød i gode tern 1 spsk hvidløgs- og ingefærpasta 5 grønne kardemommekapsler 200 g gule linser 100 g græskar, skrællet, uden kerner og i mindre tern [
-. -. -. -. -. -. -. -. -. S. m. a. g. s. l. ø. e. n. b. v. f. o. r. k. æ. t. d. i. å. I. ,. h. 5. L. u. p. D. (. 4. 6. ). 1. O. 8. c. 3. 7. 2. 0. R. H. F. j. K. y. C. T. 9. N. A. e g
Tilsæt grønkål og chili og lad det stege i et minut eller to. Steg kødet i lidt olie ved meget høj varme i bare 30-60 sekunder. 1-2 spsk. 1 pakke lammekød i tern. 1-2 skalotteløg, hakkede
Så jeg måtte over til naboen og tigge om at få lidt af deres rabarber. Men det vil jeg lave om på, da man faktisk kan bruge rabarber til mange forskellige retter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.