REKLAME – for Dittes smukke bog “Tidtil kage”. Jeg véd, at bogen allerede klarer sig vildt godt og bare sælger derudaf – men det ændrer da ikke på, at jeg gerne vil give mit kærlige puf med – så bogen får ekstra medvind og Ditte kan få mulighed for fortsat at udleve sin drøm som selvstændig bagebabe
S. o. m. j. e. g. s. k. r. v. i. t. d. n. l. æ. ,. u. å. a. b. y. D. h. f. C. -. c. p. ). J. 5. 0. ø. I. B. A. M. E. K. (. 4. 1. 3. 2. O. 6. %. ½. F. G. Æ. L. R. T. /. P. 8. N. H. V. 9. w. ) g
Havde forestillet mig, at vi ville få mindre travlt end sædvanligt, nu vi er hernede, men her er jo lige så mange juleafslutninger i børnehave og skole, som vi ville have haft derhjemme, og så har vi fejret fødselsdag for vores ældste datter en hel weekend
Tag bunden over på en rist, og lad den køle af. Bag en bund tilaf resten af dejen. Fordel halvdelen af dejen i den smurte springform, som er foret med bagepapir i bunden
Og disse frikadeller kan varieres i et utal af muligheder alt efter hvilke grøntsager du er til. Jeg spiser ikke så meget kød, så det er rart at kunne lave sine grøntsager om til kødagtigt tilbehørtilaftensmaden eller til pålæg på brød
Spændende, travlt, stressende tiltider, udfordrende, hurtigt, lærerigt og ikke mindst sjovt. Ikke at den kom på bloggen i år, men den har ikke tidligere været en del af top ti
På denne tidaf måneden plejer jeg at lave et lille indlæg med glimt fra måneden, der gik. Til at starte med vil jeg sige, at jeg håber, at I alle har haft en dejlig jul
Da jeg havde overstået træningen, cyklede jeg hjem til mine forældre, hvor der stod grill og kold hvidvin på menuen Som altid fik jeg lov til at sætte mit præg på maden – for ikke næsten at lave det hele selv Men det foretrækker jeg egentlig, for jeg elsker at lave mad
Kombinationen af de mange ingredienser får kagen til at smage fantastisk, og selvom de tørrede frugter skal trække mindst et par timer i mørk rom – gerne længere tid – inden kagen bages, er den nem at lave
Simretidenafhænger naturligvis af kødtype og størrelse. Herefter har jeg tilsat en dl hvidvin, som har fået lov at dampe af, hvorefter jeg har ladet det stå og passe sig selv og simre et par timer ved middelsvag varme, indtil kødet var helt mørt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.