11 ds hakkede tomater. 11 stor håndfuld friske basilikumblade. 115-20 cherrytomater, skåret i både. 11 håndfuld friske basilikumblade til anretningSe videoen, hvor jeg viser opskriften her >> Helt enkelt som navnet antyder, så skal alle ingredienserne i en stor gryde – på en gang
For nyligt forsøgte jeg mig derfor med ONE POT PASTA, og der er ingen tvivl om, at det fremover bliver en fast del af repertoiret, og det er jo heldigvis kun fantasien, der sætter grænser, så det behøver derfor ikke blive ensformigt,
11 dåse hakket tomat. 1Parmasan til drys på toppenTag en gryde, kom en sjat olie i og varm op. 1Tilsæt hakkede tomater, vand og boullionterning. 1Kan serveres med parmesan til at drysse på toppen
Lav en one-pot-pasta med kylling, svampe, spinat og soltørrede tomater. Lav en italiensk version med chorizo, hvidløg, chili, tomat og masser af frisk basilikum
Må henge meg på 'one pot' bølgen jeg også. Skjær tomater i to. Det kan lønne seg og dele spaghetti i to på midten hvis du ikke har en veldig bred kjele
Aspargestopper. ONE POT - enkelt og greit. Legg kyllingen på toppen. Aspargestopper. Du trenger til 4 porsjoner. Legg paprika og asparges på toppen av kyllingblandingen, sett på lokket og småkok til grønnsakene er varme, men fremdeles sprø, 5-10 minutter. Lagt kyllingen på toppen av risen, nå skal den putre i 15 minutter. Lagt paprika og asparges på toppen, nå skal den putre i 5-10 minutter til
Denne udgave af one pot pasta er en vegan style, med spaghetti, champignon, cherrytomater og urter. Verdens nemmeste og lækreste pastaret med champignon, tomat og urter
Skulle du lave en for stor portion, så smager den også skøn næste dag. Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.