I. h. a. v. e. n. '. t. b. p. o. s. i. g. m. y. u. f. r. l. ,. d. T. c. w. -. V. k. j. M. S. E. z. A. 1. 0. G. (. ). 2. q. /. Z. 5. B. D. J. å. æ. F. ø. 3. N. H
Den har ikke meget finesse, men med denkraftige smag af mørke bær og en høj. Et sted som jeg i øvrigt gerne vil anbefale, hvis man til den franske bistro stil hvor bordet vipper, stolen knirker og man kommer hinanden ved
About these ads. Skum det fedt af, der har lagt sig som klare søer på retten – det er baconfedtet, og det er lige til at fjerne, hvis man vil – det gør jeg, for baconsmagen er allerede i retten
Det er simpelthenverdens bedste og nærmest en klassiker i mit barndomshjem. Enaf de kager som min mor bagte til hendes fødselsdag var en helt klassisk mazarintærte
Den goe gamle beståendeaf ost, pølse og brød. Dertil salt og peber og lidt citronsaft. Jeg synes jeg har travlt i øjeblikket, er ret så presset over at skulle til endel-eksamen her på tirsdag
I forbindelse med den årlige begivenhed på de sociale medier Marts med Medfølelse, blev jeg spurgt afforeningen Mad med Medfølelse, om jeg ville lave en madplan
Vi brugte friskbagte skiver af surdejsbrød fra bageren. Hvis du ikke er til spejlæg, kan du sagtens undlade det – så laver du bare en croque monsieur i stedet
Linserne tager meget afsmagen. Belugalinserne er nok de lækreste af alle linser, hvis du spørger mig. Denne salat med de små sorte faste belugalinser er skøn
Det er en ‘alt-i-ét-fad’ ret, der kan bruges hele året, og ifølge flere, der har prøvet den, er det også en ret, der kan få grøntsagssky børn til at guffe kål i lange baner – (blot en servicemeddelelse, hvis du nu skulle have nogle afden slags)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.