salt og peber. En dejlig kyllingesalat til en sandwich i madpakken eller bare en frokost hjemme. Rør mayonnaise, creme fraiche, sennep og citronsaft sammen
Server med Thailandsk peanutsauce og chilipasta. Det er en af de retter vi spiste igen og igen i Thailand, da vi rejste rundt i sommers – og nu spiser igen og igen herhjemme Vi startede også hele turen ud med et madlavningskursus i Bangkok (læs mere her), som virkelig fik os fanget
Når jeg tænker tilbage på mine første leveår (som jeg levede i Thailand), husker jeg at min mormor hver morgen stod og kokkererede Hun havde både gang i gryder og pander
En let og lækker kyllingesalat som er dejlig med en salat eller på et stykke godt brød. Kyllingekød i tern (jeg snød og købte kyllingen forstegt i strimler fra Føtex s salatbar)
Her kommer opskriften på en ganske velkendt og populær thailandsk ret, som jeg er særligt glad for. Retten hedder “Pat-Ka-Phrao-gai” på thailandsk, hvis i nu lige skulle komme forbi Thailand en dag
Bland forårsløg, chili, ingefær, peanuts, limesaft og olivenolie og krydr med salt og peber. Anret salat, tomat og agurk på et stort fad og hæld dressingen ud over
Kyllingesalaten er dejlig frisk og har en skøn kombination af søde, salte og syrlige smage. Jeg synes anretningen og farvesammensætningen var rigtig smuk og derfor har jeg forsøgt at genskabe den på min egen måde med mine egne ingredienser
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.