i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Rødelinser, porre og grønkål ikarry. Smag eventuelt til med lidt salt og server retten sammen med kogteris, perlebyg/spelt/rug, pasta, kartoffelmos eller et godt groft brød
Kom lidtoliei en gryde ogsvitskyllingen sammen med chilioghvidløgog et par gode skefulde rødkarry pasta- Hvor meget du vil bruge her, er op tildig – jeg bruger meget , nok ca et halvt glas, for jeg vil gerne have en stærk suppe
"Karry" er en ret, der stammer fra de asiatiske lande og som findesiforskellige farver og smage. Du kan også sagtens være mere eksperimenterende med krydderier, end jeg har været i denne ret
Varm en wok op med olie, rødkarry paste og ca. til med mere soya, karry paste, limeogsukrin. Har haft lidt travlt de seneste dage med eksamen og eksamensopgave
i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. K. y. l. n. g. r. ø. d. k. a. o. s. m. æ. S. å. b. e. v. t. j. D. p. u. ). M. f
rødelinser, skyllede og afdryppede. Tilsætkarryoglinserog steg kort. Jeg er ikke vegetar eller noget som helst andet, der begrænser hvad jeg tilladermig at spise
Hak rødløgoghvidløg helt fint, rivfrisk gurkemeje ogsvits med i gryden. Opskriften er inspireret af dal, men i stedet for rødelinser, har jeg brugt quinoa
Rør karrypasta, løg oghvidløgiog steg kort. Asiatisk mad er dejligt varmende her i efteråret, hvor det rusker udenfor, og man måske ikkelige har tidentil at simre et stort stykke kød i flere timer
Kikærterogkarry er et rigtig godt mix, hvad enten du er til gul, rød elle grøn karry. Måske fordi den lillekikært bare er så delikat, mildognøddeagtigi smagen at den passer til næsten alt og så er den sund…
De har den skønneste sprødhed som fungerer rigtig godt til den fede kokosmælk. Når man skal lave aftensmad til mange er grøntsager og kød eller fiski kokosmælk og en thaicurry efter eget valg
Skær kød og grønsager ibiter. Jeg har tidligere lavet en ThaiKyllingiRødKarry med ret god smag. Men efter jeg havde lavet den Lynstegte Ribbenstegvil jeg prøve lidt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.