Varm olie på en stor pande eller wok. Thaikyllinge pande. Den er super nem at lave og smager virkelig godt, men jeg ved virkelig ikke, om de nogensinde har lavet noget lignende i Thailand
kyllingebryst, strimler. Denne wok er meget egnet til at få brugt de sidste grøntsager i køleskabet. Steg kylling, løg og hvidløg i olie til kyllingen er brunet
Varm en stor pande eller wok op, kom sesamolie i og brun kyllingen i et par minutter. Kyllingen kan erstattes af fisk eller rejer, men du kan også sagtens køre helt vegetarisk
Lad olien blive varm i sauterpanden og svits kyllingekødet i ca. 1400 g kyllingefilet i mundrette stykker. 150 g) 200 g broccoli i buketter med stilk 1 spsk rapsolie 400 g kyllingefilet i mundrette stykker 3 tsk karry ½ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% ½ spsk honning 1½ spsk østerssauce 1 tsk groft salt Pynt fintsnittede forårsløg ristede, grofthakkede cashewnødder Tilbehør 300 g tørrede ægnudlerSådan gør du Lad olien blive varm i sauterpanden og steg gulerødder, rødløg og broccoli ved kraftig varme i ca
Kom også kyllingestykkerne i gryden og sørg for, at kyllingen får lidt farve på alle sider. 2 løg1 fed hvidløg1 godt stykke ingefær2,5 spsk karry3 kyllingebryster, skåret i mundrette stykker4 dl hønsebouillon (jeg blandede kogende vand med bouillonterning)1 dåse kokosmælk 250 g frisk spinat1 æblesalt + pebersaft fra 1/2 limeolivenolieevt lidt jævner
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.