Vi havde nogle rester tilbage fra forleden i form af stegt kyllingebryst fileter, så dem tænkte jeg, at jeg ville pifte lidt op i dag og resultatet får du opskriften på her
2 dåser kokosmælk 10 dl vand 1 kg kyllingebryst 4 spsk tamarindkød 2 spsk gul thai-currypaste 400 g små kartofler 2 små løg skåret i små både 100 g usaltede peanuts 100 g brun farin Saften fra [
I går tilberedte jeg denne kyllingesalat. Hvis du ikke har særlig meget tid, men har lyst til noget der ligger let i maven, og på samme tid er lækkert, er denne kyllingesalat perfekt
S. k. ø. n. e. ,. s. f. o. r. å. u. l. g. t. a. j. p. v. d. m. b. O. i. P. c. -. D. B. (. 3. 0. 5. y. ). F. h. 2. 1. 4. 6. æ. L. N. Ø. z. H. R. 7. 8. V. w. 9. T. K. U. é. n l
Her i huset er vi tossede med Thai mad. Og heldigvis falder det så heldigt ud, at rigtig mange Thai retter er fabelagtige i LCHF verdenen - hvis man altså dropper risene
pad thai sauce. pad thai sauce og bland det hele sammen. pad thai sauce. Denne wok ret er ikke bare fuld af smag men også utrolig nem og hurtig at lave, så du kan have lækker aftensmad ja sågar gæstemad klar på 30 min
Ofte ser man koriander i det vietnamesiske køkken. Man kalder koriander Asiens persille. Mynte er også en krydderurt der optræder ofte i det vietnamesiske køkken
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.