Der har i noget tid stået en pakke af Karolines Køkkens nyeste påfund i mit køleskab – softice. Om det var varmen eller sandheden så røg isen meget hurtigt ned, og jeg synes den havde den helt rigtig smag og konsistens af “rigtig” softice
Jeg har testet Elverbrødet. Brøddet er produceret specielt til diabetespatienter med tanke for at lave et brød med et højt indhold af protein og fiber, samt et lavt indhold af sukker og stivelse (kulhydrater)
Vi har valgt at teste tre forskellige mælkefri piskefløder fra SoyaToo. Efter noget research har det vist sig, at SoyaToos piskefløder har været taget af markedet i en periode, fordi de ikke var gode nok til piskning
Heri var en masse lækre sager, som jeg kunne prøve af i køkkenet. Da jeg fik gæster i weekenden, tænkte jeg at jeg kunne slå to fluer med et smæk og derfor lave både flute til aftensmaden og et franksbrød til morgenmad
Så jeg har testet dem mod hinanden i mine favorit kageopskrifter. Når man gerne vil undgå sukker (og det er der mange gode grunde til), kan gode kager være lidt af en udfordring
Olivenolie er én af de ting, vi stadig fragter hjem i kufferten fra Italien i store mængder. Det er selvfølgelig den bedste måde at afgøre, om olien er god
Læg buketterne på panden, når den er godt varm, og brun blomkålene godt af på den ene side - det er vigtigt, at de virkelig får noget farve, da det er med til at give dem masser af smag
J. e. g. f. i. k. n. v. t. a. o. r. U. m. …. j. l. p. ø. s. u. d. h. C. D. å. y. ,. æ. R. b. S. A. -. (. 3. 4. ). ½. 1. 2. 0. 5. c. K. T. 6. L. /. E. –
Desserten bestod hovedsageligt af chokolade, olivenolie og salt, som jeg umiddelbart syntes lød lidt mærkeligt, men som ved første bid bare gav SÅ god mening
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.