Der har i noget tid stået en pakke af Karolines Køkkens nyeste påfund i mit køleskab – softice. Om det var varmen eller sandheden så røg isen meget hurtigt ned, og jeg synes den havde den helt rigtig smag og konsistens af “rigtig” softice
Jeg har testet Elverbrødet. Brøddet er produceret specielt til diabetespatienter med tanke for at lave et brød med et højt indhold af protein og fiber, samt et lavt indhold af sukker og stivelse (kulhydrater)
Vi har valgt at teste tre forskellige mælkefri piskefløder fra SoyaToo. Efter noget research har det vist sig, at SoyaToos piskefløder har været taget af markedet i en periode, fordi de ikke var gode nok til piskning
Heri var en masse lækre sager, som jeg kunne prøve af i køkkenet. Da jeg fik gæster i weekenden, tænkte jeg at jeg kunne slå to fluer med et smæk og derfor lave både flute til aftensmaden og et franksbrød til morgenmad
Så jeg har testet dem mod hinanden i mine favorit kageopskrifter. Når man gerne vil undgå sukker (og det er der mange gode grunde til), kan gode kager være lidt af en udfordring
Tilsæt melblandingen lidt af gangen, mens der røres/piskes ved lav hastighed. Sæt kuglerne på en bageplade med bagepapir - det skal være god afstand mellem dem
J. e. g. f. i. k. n. v. t. a. o. r. U. m. …. j. l. p. ø. s. u. d. h. C. D. å. y. ,. æ. R. b. S. A. -. (. 3. 4. ). ½. 1. 2. 0. 5. c. K. T. 6. L. /. E. –
Marengs fuld af smag. Kom lidt bag på mig, men smager vildt godt sammen med lys chokolade – hvis man altså er til den slags… Jeg har selv købt mit lakridspulver i en af Helsemins butikker, men du kan se her hvilken variant, det er
Test det gerne undervejs Hvis du er i tvivl, så giv den gerne lidt mere. Jeg plejer altid at lave små flødeboller, da jeg synes, at de passer godt til kaffen og gæster
Lav en test først. Siden jeg (for efterhånden en del år siden) boede i Dubai, har jeg haft en kærlighed til falafler, men der er altså rigtig stor forskel på smag og konsistens på falafler
Indlægget er sponsoreret afLidl. Jeg skal ned og stå på ski, men hvis jeg havde været hjemme, så havde den stået på masser af påskefrokoster og familie-tid
Så er der serveret rygende varme bryggerboller, test dem straks med lidt koldt smør. Bryggerboller er grove maltboller med en god mørk æl, masser af honning og så lidt kerner, solsikkekerner og hørfrø til at give lidt struktur
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.