Dagene går. Derfor nåede det at blive fredag, før I blev præsenteret for mandagens aftensmad. Nu vil jeg snart vikle mig ud af mit fredags-fridags-morgen-hygge-humør og bevæge mig ud i blæsten og ind til byen, hvor der skal købes ind til adventskrans og anden decemberhygge
D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. å. v. g. h. l. y. a. d. b. ,. j. ø. m. -. æ. J. O. u. K. c. (. 4. ). 1. 2. H. F. 8. S. G. N. 9. 0. 3. I. 5. 6. 7. M. T. E. R. L
Jeg plejer at have det på køkkenbordet den første dag. Almindeligt hvidt hvedemel fra supermarkedet. Hvorfor brænder mit brød fast i bunden af min gryde
Sigt mel og bagepulver, tilsæt lakrids, tranebær og smør skåret i mindre stykker. Denne lille lækre sag har den mest intense smag af lakrids og har en syrlig kant fra de små tranebær
N. u. v. e. d. j. g. o. t. ,. a. i. m. s. b. l. n. æ. k. r. å. h. f. p. J. c. C. y. M. K. '. ø. D. O. S. Å. H. ). (. 2. 0. -. 5. 7. 1. 6. ½. %. R. T. I. E. F. 9. B. V. L. é
Altså ikke sådan personligt overleveret, vel, men en dag for et par år siden havde talkshowdronnigen besøg af en kok/restauratør fra en eller anden vældig trendy og fancy restaurant/café (sikkert i L
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.