Solen skinnedeog jeg havde fået tidligtfri fra arbejde, så viville forkæle os selv lidtog Restaurant mellemrum er bestemt en af favoritterneog de skal bla
Fredag aften ogbestillingentil Det Glade Vanvid på havnen iAarhus var på plads. Det er brødrene Koch der står bag konceptet og restauranten er placeret side om side med Kocherierne som er deres anden restaurant
Saft og kraft og kokkenes indlevelseogpassion for råvarerne kan smages ved bordet. Nu er det vidst på tide at giveKlassiskBistroi Jægergårdsgade et par ord med på vej
Anne-Ditte har en professionsbacheloriErnæringog Sundhed fra VIAAarhus, og er pr. Rabarber er begyndt at komme frem ibutikkerne – og det skal udnyttes fra start til slut
Da jeg satte tænderne i den første, kunne jeg næsten lugte Aarhuslugtenog se den søndagsstille Langelandsgade i svag efterårssol for mig (inklusiveispapirogvisne blade, der blæser over vejen, en sen brandert på vej hjem, grafitti på væggen…
Anne-Ditte har en professionsbacheloriErnæringog Sundhed fra VIAAarhus, og er pr. Og jeg kan kun sige, at min bedstemor laver verdens bedste rugbrødslagkage – eller som den hedder på sønderjysk
Anne-Ditte har en professionsbacheloriErnæringog Sundhed fra VIAAarhus, og er pr. Det er efterårsferie, ogtraditionen tro betyder det, at jeg rammer Sønderjylland og flytter ind på mit gamle pigeværelse for en lille uges tid
Anne-Ditte har en professionsbacheloriErnæringog Sundhed fra VIAAarhus, og er pr. På grund af den danske hedebølge besluttede vi os for, at det gerne måtte være lidt “let”, og derfor faldt valget på laks
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.