Legg baconskiveneiring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump medbaconimidten av panne, tilpassunderveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
Send som e-mail. Anret flager af dampet torsk på små tapasbrød. Læg peberrodscremen i en ring ovenpå fiskenmed en sprøjtepose, og læg ørredrogn imidten
Hæld alle ingredienser, på nær dadlerne, i en skål, og rør dem godt sammen. Hæld daddelmassen i skålen med de øvrigeingredienser, og ælt det hele godt sammen, til du har en sammenhængende dej
Hak løg og hvidløgfint, og svits dem gennemsigtigei en lille gryde med opvarmet olivenolie. Tapas – I landende omkringmiddelhavet serverer de tit et udvalg af mange små retter på én gang som et let mellemmåltid eller som et selvstændigtmåltid, der spises efterhånden som retterne blivertilberedt
Kom basilikum op i en morter sammen med et lille drys salt, og stød det til en mos. Rør mayonnaise, creme fraiche, hvidløgspulver og balsamico sammen i en skål
Knus krydderierne og bland dem med salt og sukker. Det er ikkenødvendigt, men det er dødirriterende at prøve at gøre det hver gang man vil skære en skivebacon ud for at stege den
Tomater med mozzarellaTomater - s/m størrelseMozarella kugler. Synes egentlig det er ret fint at starte ud med en forret, men nogle gange overtager dovenskaben og den bliver droppet
Det er meget nemt at lave, og smagsmæssigt nemt at justere på ens favorit-krydderier. Den lette orange varme og kraftige sauce, der typisk er velsmagende til både lyst og rødt kød
-) Tapas er den bedste opfindelse, som er kommet til os fra Spanien, og det betyder egentlig små retter eller små hapsere, som både kan serveres som appetitvækkere eller kombineresmed flere slags til et større måltid
-. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. H. e. r. d. n. m. å. ,. h. v. o. a. u. t. g. s. l. k. f. y. j
Så tandstikkere og ”ta-tøj” der ikke falder ned i maden er vigtige ”ingredienser”. Når gæsterne kommer, kan de forsyne sig af de små lækkerier og drikke godt øl eller god rødvintil, samtidigmed at der snakkes inden man går til bords
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.