Den vil ligesom ikke slippe noget - lidt somom den er stresset, eller at jeg får noget forkert. Jeg fik tankerne ledt hen på horder af fed, frituredryppende, vammel mad
Hæld vandet i og bring det i kog igen. For at få den gyldne brændte smag frem skal vi karamellisere/smelte sukkeret, men smelter vi alt sukkeret bliver den brændte smag alt for dominerende
Vend med en strikkepind, så snart æbleskiverne har dannet let skorpe på undersiden. Ligesom kringlen til de kommende gæster, og så lidt fordi jeg simpelthen bare ELSKER æbleskiver
Lækker syrlig og luftig citronfromagesom mormor ville have lavet den. Skil æggebommer fra hvider og pisk blommerne luftig sammen med sukker og revet citronskal
Jeg kan spise kikærter hverdagSom humus, i salat, i kødretter og nu ogsåsom erstatning for usunde snacksHar du lyst til at forsøge kommer opskriften her
♡ Server dem som tilbehør eller hovedelement med en sprød, grøn salat til. Kombinationen af de søde, bløde kartofler med den salte, sødeog hvidløgstwistede fetacreme og de røget paprika-krydrede kikærter er simpelthen genial
Bland og dæk det til med et klæde indtil om aftenen. Nu synes jeg, at det er på tide, at I får opskriften på det her super lækre, saftige, sprøde og mit absolut yndlingsrugbrød
Jeg har egentlig aldrig brudt mig så meget om kokos før i tiden, men efter jeg er begyndt at spise efter lchf princippet er jeg blevet helt vild med det
½ tsk stødt spidskommen. 4 søde kartofler (ca. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 4 søde kartofler (ca. 700 g) 1 spsk rapsolie 125 g afdryppede kikærter i saltlage 1 tsk edelsüsspaprika ½ tsk stødt spidskommen 2 fintsnittede forårsløg (ca
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.