Der hvor jeg fortalte om den hyggelige dag i køkkenet med en masse bloggerpiger, hvor vi skulle lave leverpostejsmadder med eget twist OG en video-produktion
I det sekund jeg fik fri, kom de. I dag er jeg startet til min nye motionsform - Lindyhop. Der var nok til at kunne spise sig mæt, så der skulle ikke tænkes på aftensmad for mit vedkommende
Men god, næringsrig mad er jo, ihvertfald efter min overbevisning, vejen frem, så nu er det slut med de usunde løsninger som desværre ofte har været på bordet de sidste par måneder
M. a. n. k. v. i. r. e. l. g. s. m. f. o. h. j. d. ø. b. t. y. p. æ. H. u. D. S. 1. /. 2. 3. 8. 6. -. 0. å. L. K. V. ,. N. 5. B. c. (. ). T. F. 4. J. O
Jeg kunne byde ind med mine fornemmelser omkring, hvad veganere som målgruppe gerne vil have og selvfølgelig min personlige holdning til, hvad der smager godt eller ikke gør det
Det var etret stort græskar, fyldt med fine kerner… Og da Pinterest i øjeblikket bugner med lækre opfordringer til at bruge græskarresterne fornuftigt måtte vi lige prøve at riste græskarkernerne
com til kun et par hundrede kroner. Når sovsen (som herunder kødsovs med cocktailpølser) kommer over spiralerne tager de hurtigt varme, og gør opvarmning af spiralerne overflødig
D. a. j. e. g. r. b. d. i. S. t. o. c. k. h. l. m. ,. å. n. æ. p. Ö. s. u. v. f. (. ). ø. I. y. H. C. M. 2. 4. /. 6. -. 0. 1. 3. L. V. B. P. 5. T. 8. F
Grundstenen i bogen er den sunde fornuft, og derfor er det også dejlig befriende at læse opskrifterne og se, at de er komponeret så de først og fremmest giver dig en god smagsoplevelse
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.